Confidențialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului Stardust Little Treasures (stardustlittletreasures.ro).

Prin completarea formularului de înregistrare de pe Stardust Little Treasures (stardustlittletreasures.ro), utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii Stardust Little Treasures (stardustlittletreasures.ro) în următoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clienții;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promoții;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea Stardust Little Treasures (stardustlittletreasures.ro) și a terților cu care Stardust Little Treasures (stardustlittletreasures.ro) are relații de orice natură (inclusiv comerciale). În acest moment Stardust Little Treasures (stardustlittletreasures.ro) furnizează datele personale (nume, număr de telefon și adresa de livrare) ale clienților către Urgent Cargus, companie ce se ocupă de livrarea produselor.

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe Stardust Little Treasures (stardustlittletreasures.ro), privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Stardust Little Treasures (stardustlittletreasures.ro) nu va vinde, închiria sau distribui informațiile colectate. Colectăm informațiile pentru a putea onora comenziile și a informa clienții despre starea comenziilor sau a livrării. Informațiile colectate prin intermediul site-ului includ: numele și prenumele, adresa de livrare, adresa de facturare, numărul de telefon, adresa de IP și adresa de email.